Om ITema

ITema er specialister i design, implementering og drift af infrastruktur til mindre og mellem store virksomheder. ITema fungerer som it-afdeling og leverandør af både hardware, software, cloud baserede løsninger, internetforbindelser og it-sikkerhed. Hos ITema har vi vores primære ”footprint” hos Global Connect igennem Telia med redundante linier til internettet. Hos Global Connect har vi fysisk sikret vores udstyr mod tyveri, brand, strømnedbrud og oversvømmelser i lukkede afkølede rum og rackskabe som kun ITema har adgang til. Vores setup er baseret på redundante firewalls, switche, storage- og server-systemer fra kendte producenter så som: Juniper, Cisco, IBM, HP, DELL, Synology og QNAP. Ud over vores ”footprint” hos Global Connect har vi også et ”backup” site hos Nianet igennem vores samarbejdspartner MS-team.dk

ITema satser på CLOUD teknologierne og derfor er fordelene ved ITemas CLOUD løsninger talrige og mulighederne mange. Via egne ”footprints” tilbyder ITema CLOUD løsninger, som webhoteller med mySQL, e-mail til en fuld officepakkeløsning med et personligt skrivebord kaldet Hosted Desktop samt Hosted Exchange, som kan tilgås fra en hvilken som helst computer i verden. ITemas CLOUD løsninger skaber revolutionerende øget fleksibilitet og effektivitet til firmaer.

ITema består af et dynamisk team af erfarne it-konsulenter. Vi sikrer i dag mere end 40 kunders IT i forskellige brancher og har derfor kendskab til mange værdiskabende løsninger, som også din virksomhed vil kunne drage nytte af. Ring med det samme på 88808888 og få en uforpligtende snak.

MISSION

Vores mission er at være i dialog med vores kunder, og igennem dialog skabe værdifulde og konkurrencefremmende IT løsninger, som gavner vores kunders virksomheder, og som styrker den enkelte medarbejder. ITema ønsker at være en del af vores kunders virksomhed og sætter en ære i at levere en driftsikker og gennemtænkt it-infrastruktur til en fornuftig pris.

HISTORIE

ITema har i dag hovedkontor på Ryttervænget 6 i Lynge. ITema ApS er stiftet i 2009 og fusionerede samme år med e-volution, begge ejet af Jesper Egedal. Jesper Egedal oprettede tilbage i 2002 e-volution, som senere har dannet fundamentet og rammen for opkøb og stiftelse af ITema i sin nuværende form.