Ydelser

+KONSULENTYDELSER
ITema er specialister i implementering og drift af Microsoft Windows miljøer med bla. Exchange, Hosted Desktop Services, Office og Windows. ITema yder konsulentbistand for hele virksomhedens IT-infrastruktur samt rådgivning i forbindelse med køb af nyt udstyr samt konfiguration af eksisterende.

Ring og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til en mere effektiv IT-infrastruktur.

+HARDWARE & SOFTWARE
ITema leverer løsninger, hardware og software som dækker små og mellemstore virksomheders IT-behov. ITema leverer alt fra computere, server, printere til internetforbindelser, antivirus, antiSPAM og software licenser.
+NÆRSERVICE
Med en ITema nærserviceaftale afhjælper ITema virksomhedens it-problemstillinger fast én gang om ugen. Opgaverne prioriteres og behandles af den samme faste ITema-konsulent for en fast lav pris.
+FJERNSUPPORT
Med ITema fjernsupport afhjælpes de fleste problemstillinger hurtigt og effektivt via vores fjernsupportcenter, som kontaktes på tlf.:. For at ITema kan yde fjernsupport kræves det blot, at du kan starte Windows og har adgang til internettet. ITema overtager ganske enkelt computerens skrivebord og fejlsøgningen eller undervisningen kan begynde.

+HOSTING
ITema tilbyder mange forskellige typer for hosting, bl.a. dedikerede fysiske servere, virtuelle servere, hosted desktop med mulighed for en fuld office løsning med økonomisystem og meget meget mere. Vi tilbyder desuden også hosted exchange og webhoteller, som er særligt optimeret til hjemmeisder, lavet med WordPress. Vi dækker et hvert behov for hosting af server, programmer og sikkerhedsløsninger. Vores hostingmiljø befinder sig hos flere af Danmarks førende housing-selskaber, herunder Interxion, Global Connect og Nianet. Vores footprints er alle låst sikkert af og tilsluttet alarm, videoovervågning, fingeraftrykslæser, irisscanner, nødstrømsanlæg, Dieselgeneratorer og argonitte brandslukningsanlæg. Vores hostingmiljø er bemandet 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
+SMS PASSCODE
SMS PASSCODE er på rekordtid blevet anerkendt som den førende teknologi i en ny generation af to-faktor sikkerhed, hvor brugerens mobiltelefon anvendes til stærk brugervalidering. Det har en række sikkerhedsmæssige fordele. SMS PASSCODE® sætter, i modsætning til de gammeldags token-løsninger, en effektiv stopper for Phishing og Pharming angreb, og systemet detekterer automatisk potentielle Brute force samt Denial of Service-angreb. Løsningen er challenge-baseret, hvilket vil sige, at den adgangsgivende passcode (engangs-kode) først sendes til brugeren, efter at brugernavn og adgangskode er valideret.

HOSTING & OUTSOURCING

Fordelene ved ITemas hosting/cloud løsninger er talrige og mulighederne er mange. Via egne footprints i flere af Danmarks bedste housing miljøer, tilbyder ITema hosting af alt fra hjemmesider, Sharepoint,

Hosted Desktop, Hosted Exchange til Virtuelle Private Server (VPS) og Virtual Desktop Infrastrukture (VDI). ITemas hosting og cloud løsninger skaber øget fleksibilitet og effektivitet.

Lad ITema tage ansvaret for at din virksomheds IT-infrastruktur. ITema sikre at systemerne har højeste oppetid og at de kører effektivt. ITema driver i dag mere end 40 mindre og mellem store virksomheders IT med stor succes. Har du lyst til at blive en del af succesen, så ring til os på vores hovednummer 88 80 88 88 og få en uforpligtende snak om hvordan ITema kan hjælpe din virksomhed til en mere effektiv IT-infrastruktur. Vi ser frem til at tale med dig.

3CX partnerSymantec partnerMicrosoft partner