Konsulentydelser

It-konsulent til alle virksomhedens it-opgaver

It kan være en kompleks størrelse og det kan tit og ofte være svært at finde den rigtige løsning på en it-problemstilling. Undgå at bruge unødvendig ressourcer på selv at finde løsningen og hent professionel hjælp fra en specialist fra starten. En god it-leverandør kan hurtigt se og forstå en it-problemstilling og ved hvordan den kan løses mest effektivt. ITEMA er den ideelle it-samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder, der ikke selv har ressourcer til at stå for deres it eller har brug for specialistviden på et område. Vi hjælper med både små og store opgaver og efterlader aldrig en kunde utilfreds.

Hvilke opgaver hjælper vi med?

Vi tilbyder konsulentbistand til alt fra installation af printere, konfiguration af firewalls, VPN forbindelser, til implementering og drift af Microsoft windows miljøer med b.la. Office 365, Exchange, HyperV cluster, hosted desktop, Office og GDPR. Hos ITEMA er vi it-specialister og vi kan derfor yde konsulentbistand for hele virksomhedens it-infrastruktur, samt it-rådgivning i forbindelse med køb af nyt udstyr og konfiguration af eksisterende eller omkring øget sikkerhed og optimering af jeres it-processer.

Kan vi få fjernsupport?

Vi udfører konsulentydelser onsite og via fjernsupport. Hvis opgaven kan løses via fjernsupport og det er det nemmeste for dig, så bruger vi selvfølgelig denne metode. ca. 90% af alle opgaver løses via fjernsupport hurtigt og effektivt uden ekstra omkostninger så som kørsel og parkering. Hvis du er ny kunde og har brug for fjernsupport, finder du det her.

Lyst til at vide mere? Udfyld formularen

Konsulentydelser
Sending