Job i ITEMA, er det dig vi mangler i teamet?

ITEMA søger en dygtig IT-supporter, er det mon dig vi lige står og mangler? ITEMA ApS er en mindre IT-virksomhed beliggende ved Allerød nord for København. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen om bedst muligt at supportere vores kunder.

I ITEMA er der højt til loftet og rig mulighed for medindflydelse på arbejdsdag og opgaver. Vi prioritere trivsel på kontoret meget højt, da dette smitter af på den service, vi gerne vil give vores kunder. Vi har fokus på personlig service og gode relationer til både vores kunder og samarbejdspartnere. Vi vægter kvalitet og ansvar i forhold til at løse kundernes udfordringer.

Vi forventer at du er:

 • Imødekommende
 • Struktureret
 • Ansvarsbevidst
 • Mødestabil
 • Selvstændig

Hos ITEMA kommer du til at arbejde med:

 • Microsoft 365 og Azure portal
 • Intune, Teams, OneDrive, SharePoint og Power Automate
 • Microsoft servere
 • Ubiquiti netværk
 • Bitdefender
 • PC og Mac support
 • Backup

Vi tilbyder: 

 • Spændende opgaver hos gode kunder
 • Mulighed for indflydelse på opgaver
 • Mulighed for at tilrettelægge egen arbejdsdag
 • Videreuddannelse
 • Gode kolleager
 • Stærkt og loyalt team
 • Dage på kontoret og hos kunder
 • Grundløn med resultatorienteret bonus

Er du interesseret i at arbejde hos ITEMA så ring til Nanna Saabye på 88 80 88 88 eller skriv til job@itema.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye telefontider fra 1. september 2023

Fra den 1 september 2023 ændre vi vores telefontider fra 9:00 til 16:00. Det vil fortsat være muligt at få hjælp mellem 8:30 til 9:00 og 16:00 til 16:30 ved at trykke 1 i vores tastemenu. Du vil blot blive viderestillet til vores vagttelefon.

Ændrede åbningstider i ugerne 27 til 32

Ændrede åbningstider i ugerne 27 til 32

Mandag til fredag 9:00 til 16:00

Har du brug for hjælp udenfor vores ændrede åbningstider er du som altid velkommen til at ringe på vores vagttelefon.

God sommer 🙂

Microsoft 365 priser fra April 2023

Her er nogle af de mest anvendte Microsoft 365 licenser til mindre virksomheder.

Office 365 E1 DKK 69,90 bruger/måned
(Årsabonnement – automatisk fornyelse)

Office 365 E3 DKK 186,90 bruger/måned
(Årsabonnement – automatisk fornyelse)

Microsoft 365 Business Basic DKK 41,90 bruger/måned
(Årsabonnement – automatisk fornyelse)

Microsoft 365 Business Standard DKK 87,30 bruger/måned
(Årsabonnement – automatisk fornyelse)

Microsoft 365 Business Premium DKK 153,70 bruger/måned
(Årsabonnement – automatisk fornyelse)

Alle priser er ex moms.

Sådan undgår du at klikke på en phishing-mail

For at undgå at klikke på en phishing-mail og potentielt kompromittere dine personlige oplysninger, er her nogle tips, du kan følge:

 1. Vær opmærksom på afsenderen: Tjek afsenderens e-mailadresse for at sikre, at den stemmer overens med den virkelige organisation eller person, den hævder at være fra.
 2. Pas på dårlig grammatik og stavefejl: Phishing-e-mails indeholder ofte stave- og grammatikfejl, hvilket kan være et tegn på, at det ikke er en legitim kommunikation.
 3. Undersøg links før du klikker: Hold musen over et link (uden at klikke) for at se den faktiske URL. Hvis det ser mistænkeligt ud eller ikke stemmer overens med den organisation, e-mailen hævder at være fra, skal du ikke klikke på det.
 4. Vær forsigtig med uopfordrede e-mails: Vær skeptisk over for uventede e-mails, især hvis de beder dig om at udføre handlinger som at opdatere dine oplysninger, klikke på et link eller downloade en fil.
 5. Undgå at dele følsomme oplysninger: Legitime organisationer vil sjældent bede dig om at dele følsomme oplysninger som adgangskoder eller bankoplysninger via e-mail.
 6. Brug to-faktor-autentifikation (2FA): Aktiver to-faktor-autentifikation på dine vigtige konti for at øge sikkerheden.
 7. Hold din computer og antivirus opdateret: Sørg for, at dit operativsystem og antivirusprogram er opdateret for at beskytte mod ondsindet software og andre trusler.
 8. Rapporter mistænkelige e-mails: Rapporter phishing-forsøg til din e-mail-udbyder eller den organisation, der efterlignes, for at hjælpe med at bekæmpe svindel.

Ved at følge disse forholdsregler kan du reducere risikoen for at falde for en phishing-mail og beskytte dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så gør det nu!

I en tid, hvor flere og flere virksomheder og organisationer arbejder hjemmefra, bliver det stadig vigtigere at beskytte følsomme oplysninger mod cyberkriminelle og hackere. Microsoft 365, som er en af de mest populære softwarepakker til samarbejde og produktivitet, har en række funktioner, der kan hjælpe med at beskytte dine data og oplysninger. En af disse funktioner er MFA (Multi-Factor Authentication), som Microsoft anbefaler, at alle brugere aktiverer på deres konti.

MFA kræver, at brugerne identificerer sig ved hjælp af mere end én metode, når de logger ind på deres Microsoft 365-konto. Det kan f.eks. være en kombination af en adgangskode og en SMS-kode eller en app-genereret kode. Ved at kræve flere former for identifikation, reducerer MFA risikoen for uautoriseret adgang til en konto betydeligt.

Microsoft har gjort det nemt for brugere at aktivere MFA på deres konti. Det kan gøres ved at gå til Microsoft-kontoadministrationsportalen og følge vejledningen. Når MFA er aktiveret, vil brugerne blive bedt om at identificere sig ved hjælp af en ekstra faktor, når de logger ind på deres Microsoft 365-konto. Dette kan være en engangskode, der sendes til en mobiltelefon, eller en app, der genererer en kode.

Der er flere grunde til, hvorfor det er en god ide at bruge MFA på din Microsoft 365-konto. For det første beskytter det dine data og oplysninger mod cyberkriminelle og hackere. Det gør det meget sværere for en hacker at få adgang til din konto, selvom de har opsnappet din adgangskode. For det andet opfylder MFA kravene til mange compliance-standarder og kan hjælpe med at beskytte mod datatab og cybertrusler. Endelig kan det give dig ro i sindet, da du ved, at dine data og oplysninger er ekstra beskyttet.

Så hvis du bruger Microsoft 365 til arbejde eller personligt brug, bør du aktivere MFA på din konto. Det tager kun få minutter at gøre, og det kan hjælpe med at beskytte dine data og oplysninger mod cyberkriminelle og hackere.

Mindre bemanding i påsken

Grundet helligdagene i påske har ITEMA mindre bemanding på kontoret end normalt. Der er tale om den 3-5 april hvor svartiden kan være længere end normalt.

Rigtig god påske 🙂

Sporadiske udfordringer med mobilkald på TDC’s mobilnet

Incident status: Monitoring

Kære bruger,

TDC har meldt at fejlen er løst, og vi kan ikke længere genskabe problemet.

Vi forventer alt virker, men overvåger alt trafik de næste par timer for at sikre at fejlen er helt løst.

Vi beklager de gener det har medført.

Venlig hilsen
Flexfone Support

Microsoft har tekniske problemer: Nedbrud og afbrydelser i Outlook og Teams

Microsoft ramt af nedbrud og afbrydelser i Microsoft 365-tjenester som Outlook og Teams – Computerworld

Microsoft har tekniske problemer: Nedbrud og afbrydelser i Outlook og Teams | BT Samfund – www.bt.dk