Microsoft tvinger MFA igennem

Microsoft melder ud
For at hjælpe med at beskytte din organisation arbejder vi altid på at forbedre sikkerheden for Microsoft-cloudtjenester. Som en del af dette aktiverer vi indstillingen for sikkerhedsstandarder i din lejer, der omfatter multifaktorgodkendelse, som kan blokere mere end 99,9 procent af identitetsangreb, der forsøger at kompromittere dine konti.
Når du logger på din konto vises der en meddelelse, hvor du bliver bedt om proaktivt at aktivere sikkerhedstandarder. Hvis du ikke har logget på eller aktiveret denne indstilling, aktiverer vi den automatisk for dig.

Anbefalet handling
Når indstillingen er slået til, skal alle i organisationen tilmelde sig multifaktorgodkendelse. For at undgå forvirring skal du fortælle dine brugere, hvad de kan forvente:
• Når de logger på deres konto, vil de få vist en meddelelse, hvor de bliver bedt om at installere Microsoft Authenticator-appen. De kan vælge at installere den og følge trinnene for at registrere deres konto eller udskyde handlingen. Efter 14 dage forsvinder muligheden for udsættelse.
• De skal følge trinnene Sådan konfigurerer du Microsoft Authenticator-appen for at downloade appen på deres mobilenhed, og derefter registrere deres konto i appen.
Læs de fuldstændige oplysninger om indstillingen for sikkerhedstandarder. Hvis du har spørgsmål, eller har brug for hjælp, kan du kontakte support.