Beskyt din virksomhed mod usynlige angreb

Små og mellemstore virksomheder rammes oftest

Det kan komme bag på mange, men faktisk er virkeligheden at 74% af dem, der bliver ramt af cyber-crime er små og mellemstore virksomheder. Grunden til dette er, at små virksomheder ikke har sikret sig ordentligt, da man ofte har en falsk forhåbning om at hackere og hijackere går efter større virksomheder med mere kapital til at betale en evt. løsesum. Desværre forholder det sig ikke sådan og da store virksomheder netop har kapital har de ofte sikret sig godt og de er derfor svære at ramme. De har måske en it-afdeling, der sørger for den slags, men det har mindre virksomheder ofte ikke ressourcer til og her er det ITEMA kommer ind og agerer it-afdeling eller rådgiver. Vi er specialister når det kommer til it-sikkerhed og ved, hvad der er nødvendigt for at minimere at virksomheden bliver ramt af et angreb, der kan koste din virksomhed en masse penge, tid eller massive datatab.

Hvordan sikrer du bedst din virksomhed mod angreb

Der er nogle essentielle ting som virksomheden bør have styr på, som f.eks. en opdateret firewall, antivirus og malware beskyttelse der kan minimere risikoen for angreb. Desværre kan man ikke beskyttes 100% mod virus og ”ransomware” der er en type hacking, hvor hackeren/softwaren krypterer alle data og efterfølgende kræver betalig for at udlevere krypterings-nøglen. Sørg derfor altid for at have en opdateret backup af alle dine vigtige data. ITEMA sikrer virksomhedens data, specielt de personfølsomme ved brug af Multi-Factor-Authentication (MFA), der er en to faktors sikkerhed, kryptering af drev og filer samt mailkryptering. Vi bruger b.la. Office 365 E3/E5 planer til at opbygge GDPR ready infrastruktur.  

3 råd til hvad du selv kan gøre for at undgå angreb

  1. Opgrader til den seneste version af windows 10 og hold den opdateret.
  2. Køb et rigtigt antivirusprogram, ITEMA fraråder brugen af gratis antivirus programmer da de ofte ikke er gode nok eller indeholder spyware.
  3. Undervisning af personale, ofte bliver computere kompromitteret fordi en medarbejder klikker på et link i en mail.

Lyst til at vide mere? Udfyld formularen

Sikkerhed
Sending