Beskyt din virksomhed med Azure AD-sikkerhedsstandarder

Der er mere end 300 millioner falske logonforsøg til vores cloudtjenester hver dag. Det kræver kun én kompromitteret legitimationsoplysning eller ét ældre program at forårsage databrud. En af de bedste ting, du kan gøre for at forhindre disse angreb, er blot at slå multifaktorgodkendelse til, hvilket kan blokere mere end 99,9 % af angrebene på kontokompromis.

Aktivér sikkerhedsstandarder for at indføre bedste praksis for sikkerhed, f.eks. krav om multifaktorgodkendelse og deaktivering af usikre protokoller. Sikkerhedsstandarder sikrer, at dine sikkerhedsindstillinger forbliver opdateret, indtil du selv beslutter dig for at administrere dem. Der er ingen yderligere omkostninger.

Fra ugen October 17, 2022 gør vi det nemmere for dig at aktivere sikkerhedsstandarder ved at præsentere dig for en meddelelse, når du logger på din Azure Active Directory-konto (Azure AD) via din webbrowser. Hvis du vil i gang nu, kan du aktivere sikkerhedsstandarder i dag.

Når du aktiverer sikkerhedsstandarder:

·     Du bliver som global administrator bedt om at tilmelde dig multifaktorgodkendelse ved hjælp af Microsoft Authenticator-appen og dit telefonnummer.

·     Alle andre i organisationen bliver bedt om at registrere sig i Microsoft Authenticator-appen til multifaktorgodkendelse.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du læse dokumentationen. Hvis du har brug for mere support, kan du oprette en supportanmodning på Azure-portalen.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Microsoft Corporation, One Microsoft Way, ​Redmond, WA 98052​